Άνετες, αδιάβροχες και ανθεκτικές, οι μπότες Alaska GTX και Tatra II GTX της Hanwag είναι ιδανικές για κάθε είδους πεζοπορία, από ημερήσιες αποδράσεις έως και την πιο απαιτητική διαδρομή.

Μετρώντας περισσότερα από 100 χρόνια πορείας, η Hanwag, καινοτόμος μάρκα υποδημάτων πεζοπορίας, προσφέρει εύρος επιλογών για όσους αγαπούν τη φύση και τις outdoor δραστηριότητες με στόχο της να εμπνεύσει ακόμη περισσότερους ανθρώπους να την ανακαλύψουν.

Ξεκινώντας από ένα μικρό εργαστήρι σε ένα χωριό βορειοδυτικά του Μονάχου, τα υποδήματα Hanwag είναι πλέον top επιλογή όλων όσων αγαπούν τις εξορμήσεις και τις δραστηριότητες στη φύση, συνδυάζοντας άνεση, ποιότητα, ανθεκτικότητα και λειτουργικότηταΑπό τις πιο δημοφιλείς επιλογές, η Hanwag Alaska GTX ανταποκρίνεται και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού χάρη στη μεμβράνη GORETEX® διατηρεί τα πόδια στεγνά από τη βροχή και τη λάσπη. Είναι κατασκευασμένη από δέρμα Nubuck, το οποίο ενισχύει την ανθεκτικότητά της, ώστε να σε συντροφεύει για πολλά χρόνια. Στα συν της το ψηλό πάνω μέρος στη μπροστινή πλευρά, που προσφέρει επιπλέον προστασία στην περιοχή του αστραγάλου.

Κλασσική και διαχρονική, η Tatra II GTX της Hanwag ξεχωρίζει για την ελαφριά και παράλληλα στιβαρή κατασκευή της με την υψηλής αντοχής σόλα Vibram®. Είναι και αυτή κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα Nubuck, που απωθεί το νερό. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, με δερμάτινη ή GORE-TEX® επένδυση.

Πιστή στη δέσμευσή της να παράγει υποδήματα που θα κρατήσουν για χρόνια, η Hanwag χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής και τεχνικές όπως οι διπλές ραφές για όλα της τα προϊόντα, εξασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα και τη λειτουργικότητά τους. Με τη σωστή φροντίδα, τα υποδήματα της Hanwag θα κρατήσουν στην κυριολεξία για μία ζωή.